News

Slamit wordt Protect4S reseller voor de Benelux

By 9 January 2020No Comments
image - Slamit wordt Protect4S reseller voor de Benelux

Op 31 december 2019 hebben Sander Terpstra (Slamit) en Joris van de Vis (Protect4S) de reseller overeenkomst getekend. Daarmee is Slamit officieel Reselling Partner van Protect4S voor de Benelux. Een logische samenwerking omdat Slamit zich richt op SAP security dienstverlening waarbij Protect4S als een gecertificeerde SAP Security oplossing meegenomen wordt.

Sander Terpstra, Managing Director van Slamit, zegt hierover: “Protect4S heeft zich de laatste jaren bewezen als een zeer complete en gebruiksvriendelijke SAP security oplossing met tevreden klanten zoals Rabobank en ProRail. Bovendien is Protect4S in een zeer korte tijd, vaak binnen 1 dag, te installeren en kunnen de gebruikers er direct mee aan de slag. Daarom geloven wij in de kracht en eenvoud van Protect4S en sluit het perfect aan bij onze visie op SAP security.”

SAP klanten worstelen vaak met hun SAP security omdat de standaard mogelijkheden in SAP Solution Manager niet alleen beperkt zijn, maar ook zeer ingewikkeld. En alternatieven in de markt zijn weer zeer kostbaar en vergen langdurige implementaties met grote afhankelijkheid van specialisten. Om deze redenen wordt Protect4S als een uitstekend alternatief gezien met als motto ‘SAP Security made simple’.

“Wij hebben een paar jaar geleden Protect4S gelanceerd om SAP klanten een SAP Security oplossing te bieden waarmee zij met iedere gewenste frequentie kunnen scannen, analyseren en mitigeren, en zonder dat de performance eronder lijdt. Om onze groei in Nederland en internationaal te versnellen willen wij met reselling partners gezamenlijk optrekken om SAP klanten een betaalbare en gebruiksvriendelijke SAP security oplossing te bieden. Daarom zijn we erg blij met Slamit die ons hierbij gaat helpen in de Benelux.”, aldus Joris van de Vis, co-founder van Protect4S.

In Nederland heeft Protect4S al honderden succesvolle scans achter de rug en ook internationaal weten steeds meer SAP klanten, zoals Orkla uit Noorwegen, Protect4S te vinden. Inmiddels heeft Protect4S in verschillende landen reselling partners en wordt het ook in Zuid-Afrika en Singapore vertegenwoordigd.


Over Slamit

Slamit is een Nederlands IT-consultancy bedrijf gestart vanuit de gedachte dat de SAP Security binnen veel organisaties beter kan. De oprichters hebben jaren lange ervaring met SAP-systemen en in het bijzonder in het security domein. Met een uitgebreid netwerk van de beste SAP Security professionals en Protect4S is Slamit  in staat de beveiliging van SAP-systemen significant te verbeteren.

Zie ook www.slamit.nl

Over Protect4S

Protect4S is een door SAP gecertificeerde cyber security solution die op SAP Solution Manager geïnstalleerd wordt. Protect4S zorgt ervoor dat uw SAP landschap continu beveiligd wordt dankzij het doorlopend/cyclisch proces van Scan-Analyse-Mitigatie. Dit wordt gedaan op alle relevante lagen van OS, Database tot aan de Applicatielaag.

Zie ook www.protect4s.com

Leave a Reply