BlogNews

Rabobank heeft met Protect4S meer grip op SAP security risico’s

By 21 augustus 2019 No Comments
Case rabobank protect4s SAP security

Tot begin dit jaar 2019 werd SAP security software van Protect4S om de twee jaar gebruikt om de SAP systemen bij de Rabobank door te lichten. Dat leverde vooral grote security projecten op en relatief veel druk op de organisatie. Daarnaast werden de vragen vanuit interne en externe audits steeds lastiger te beantwoorden waardoor een frequenter gebruik van Protect4S een logische keuze werd. Han Vaessen, als Delivery Manager Back Office verantwoordelijk voor o.a. SAP security bij de Rabobank, zegt daarover:

“Bij elke bank wordt IT steeds belangrijker en gaat het vooral om het managen van risico’s. Bovendien is SAP een bedrijfskritisch systeem waarin alle business klantgegevens zitten en binnenkort ook alle particuliere klantgegevens. Protect4S helpt ons niet alleen onze SAP systemen frequenter te scannen maar vooral om de risico’s inzichtelijk te krijgen en het SAP security proces van reactief naar preventief in te richten.”

De volledige case lees je hier.

Leave a Reply